Litt meg, litt deg

Tenk det, her ligger jeg i sengen med et fiks ferdig menneske i magen. Det er så utrolig hva disse kroppene våres får til! Litt meg og litt deg, og snart skal 2 bli til 3. Min helt egen, lille familie. Plutselig er man ikke bare kjærester lengre, og alt blir mye mer alvorlig. Det er litt skremmende, det må jeg være så ærlig å si.. men samtidlig, så utrolig betryggende. Jeg er stolt, så ufattelig stolt over hva vi har fått til, og ikke minst hva vi to har kommet oss gjennom som et par.

Det er litt rart å tenke på at disse årene som kjærester, og disse 9 månedene med et krevende svangerskap «bare» har vært begynnelsen.. for realiteten er jo den at det er nå snart livet virkelig begynner. Det er nå man for alvor får satt forholdet på prøve. Jeg vet det kommer til å bli tøft, men jeg vet også at vi kommer oss igjennom det. Det er ikke sånn at vi ikke har vært ut i en kald vinternatt tidligere liksom.

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s