This pregnancy stole my ass

Nei, det har enda ikke blitt noe fødsel her i gården.. jeg går bare rundt meg selv og venter nå.

Hvorfor er det alltid slik at man tar ting forgitt, og ikke innser hvor heldig man egentlig er, før det er for sent? Nå har ikke jeg mistet kroppen min for evig og alltid, den har bare tatt seg en pause.. men denne erfaringen har hvertfall gitt meg et nytt perspektiv på hvor heldig jeg er som har to bein å gå på, to armer å bevege, ører som hører, og øyne som ser. Jeg skal aldri klage på at jeg ikke gidder noe, bare fordi jeg er lat. Jeg gleder meg sånn til å kunne sette headsettet på hodet å bare løpe av sted. Jeg gleder meg til å få tilbake friheten min, og kroppen min. Det skal bli fantastisk å bare kunne være seg selv i sin egen kropp, uten å måtte ta hensyn til noen andre på den måten man må som gravid.

Me, myself And I.

Men du kommer alltid først.

 

 

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s