Stabeist 

God morgen!

Det blir virkelig ufattelig lange dager når man bare går å venter. I dag? I natt? Var det et tegn? Kanskje det bygger seg opp? Hva om jeg går meg en tur? Eller drar på trening? Litt ekstra kanel i kaffen kanskje? And so on… jeg går å leter etter det minste lille tegn, og jeg googler til den store gullmedaljen. Jeg hater overraskelser, da jeg liker å ha kontroll.. så det å være førstegangsfødende, er pyton! Jeg aaaaaner jo ikke hva jeg går til, eller hva jeg har i vente. 

Folk sier at det å plutselig få diaré er et tegn på at kroppen renser seg og gjør seg klar for fødsel, men hallåååå… 1,5 uke med renselse da, jeg viste at det var tett i bagasjen liksom, men såååå tett da? Jesus. Slimproppen gikk også for over 30 timer siden, men her heller så merker jeg ingen antydning til at noe er på ganga. Ja, jeg har endel murringer i korsryggen og underlivet, kynner, nedpress osv, men jeg dør ikke sv det. Selvfølgelig er det ubehagelig, og til tider litt vondere.. men hva er egentlig vondt her? Nei fy fader, dette er frustrerende greier gitt! Jeg skal heldigvis på min siste svangerskapskontroll i morgen, så forhåpentligvis får jeg litt mer svar der. Det er jo tross alt bare 5 dager til termin også! 

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s