Du må bare

Det kjennes ut som om hodet skal eksplodere, og kroppen kollapse.. brystbetennelse og feber er virkelig lite kult, spesielt lite kult er det når kidden i tillegg har slått seg vrang og nekter å sove. Aller helst vil jeg bare gjemme meg under dyna å sove i 100 år, men den luksusen er forbi. Det er på dager som dette jeg virkelig savner tiden jeg kun hadde seg selv å tenke på. Det tyngste er egentlig det at Max er 100% avhengig av meg, så uansett hvor dårlig i form jeg er, så må jeg bare bite tennene sammen å ta vare på den lille skapningen. Heldigvis har han en utrolig omsorgsfull og fin pappa, så jeg får hvertfall litt avlastning mellom slagene. 


Det å ha småbarn er utrolig koselig å givende, men ikke se deg blind på at alt er så fint og flott hele tiden. Det er mest kos, men det er også søvnløse netter, joggebukse, rot, gråt, og frustrasjon. I skrivende stund har jeg for eksempel aller mest lyst til å bare rive av meg håret..  

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s