Er det mandag eller fredag?

De siste 4 dagene har vi virkelig fått kjenne på det å bli småbarnsforeldre. Før hadde vi kun oss selv å tenke på, mens nå er det uten tvil en ny sjef i huset. Planlegging er nærmest umulig, for plutselig kan minstemann slå se vrang, eller at det må skiftes bleie, og kanskje mates. Det hoper seg også opp med rot i leiligheten, og da spesielt på vaskerommet.. ja, en av oss kan rydde mens den andre passer M, men akkurat nå er det heller søvn som blir prioritert mellom slagene.


Vi fikk en bukett med hvite roser av mamma å pappa mens vi var på sykehuset, og i dag først oppdaget jeg de hadde lidd en brutal død i vasen på kjøkkenbordet.. jeg har rett og slett ikke lagt merke til de selv om de har stått rett foran nesen min, Heh. Ammetåka sa du? Spørs. Jeg liker å skylde på den hvertfall.  

Jeg kjenner på kroppen og hodet at hverdagen har blitt utrolig forandret. Jeg utnytter hver minste lille mulighet til å få litt ekstra søvn, noe som igjen fører til at dagene bare sklir over i hverandre uten noe klart skille.. og jeg må nesten alltid sjekke telefonen for å finne ut om det er mandag eller fredag. De siste dagene har vært ekstra krevende, da Maximilian har vært veldig urolig, og vist tendenser til kolikk. På toppen av dette, så fikk jeg brystbetennelse og feber på fredagen, noe som overhodet ikke gjorde mammalivet lettere. Jeg var hos legen i går, og fikk antibiotika, så nå krysser jeg bare fingrene for at denne dritten skal forsvinne snart!

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s