Hverdagen

God morgen♥

I dag er det tilbake til hverdagen, og det er nå småbarnslivet virkelig begynner for min del. Thomas er tilbake på jobb etter ferien, og det er med blandede følelser jeg ligger her i sofaen med Maximilian på brystet. Fra nå av er det kun oss to nærmest fra vi går å legger oss for kvelden, og til 16:30 på ettermiddagen. Jeg skal ikke lyve.. for det å plutselig bli helt på egenhånd, etter å ha hatt en hjelpende hånd sammen med meg i 3 uker, er litt skremmende.. men jeg skal nok få det til, det er jeg ikke i tvil om. Det handler om planlegging og prioeitering…. ooooog tålmodig, heheheh. Jeg er vant til at alt bare er meg, meg, meg og enda mer meg, så jeg er spent! 

Jeg begynte å skrive dette innlegget klokken 07:00, og nå er klokka snart 11:00.. så ting tar tid! Gleder meg til lille trille blir litt eldre, og vi kan få inn litt mer rutine i hverdagen. Men, alt er uforutsigbart når man har små barn i hus.. det har jeg virkelig fått kjent på! Egentlig så er jeg jo en kontrollfreak som trenger at alt får slavisk, så fremtiden skal bli en ordentlig prøvelse! Men jeg har godt av det, og uansett.. så kommer Max først.

Nå skal jeg prøve å komme meg på butikken.. det har til nå tatt 1,5 time. 

He- he. 

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s