Karma

Egentlig så burde jeg sove nå som Maximilian sover.. men jeg finner alltid noe som distraherer meg på mobilen, Mac’en eller i leiligheten. Søvn generelt, er obviously veldig viktig for at man skal kunne overleve hverdagen (spesielt når man har uforutsigbare barn), men så rastløs som jeg er.. føles det helt meningsløst til tider, hvertfall etter klokken 06:00 på morgenen, og spesielt nå som døgnets 24 timer ikke er nok for at kabalen skal gå opp. 

Jaa, jeg vet søv ikke er meningsløst i realiteten, men du skjønner.

Akkurat nå så er jeg inn i en litt vanskelig periode, for jeg og hodet sliter fremdeles veldig på sidelinjen når det kommer til å spille på lag. Fornuften sier en ting, mens stemmen sier noe annet. Jeg skulle så veldig gjerne ønske at jeg var mer tilfreds og fornøyd med kroppen min akkurat nå.. men det er lettere sakt enn gjort! 

Jeg hadde ett tilbakefall 14. August,. Da overspising ble den enkleste måten å takle følelsene på (…), men det ble ikke med mange dagene du gitt, for rimelig kjapt etterpå så møtte jeg min egen karma i døra, og fikk som som fortjent etter å ha trykt trynet mitt fult av smågodt, brus, kjeks og is. Tennene mine sa klart i fra at nå var det nok sukker, og helga ble brukt til å knaske Ibux og Paracet til den store gullmedaljen.. Så de siste dagene har Maximilian fått morsmelkerstatning pga. mitt heftige inntak av smertestillende. Akkurat nå så venter jeg bare på en ny time til tannlegen.. for nok engang så må det rotfylles. Jeg gråter bare av tanken! På mandag så fikk jeg akuttime, men dere som henger like mye hos tannlegen som meg, vet at de liker å ta seg god tid (og godt betalt), så alt blir gjort i flere omganger.. Midlertidig, midlertidig, og enda litt mer midlertidig. Bli da heller ferdig med skiten istede! 

Da jeg var 12 år, så hadde jeg en meget uheldig opplevelse hos tannlegen, og det sitter så utrolig sterkt i meg enda.. jeg haaater virkelig tannlegen over alt på jord, og jeg vil gå så langt som å si at jeg nesten heller (bare nesten) føder 5 ganger til på rappen, enn å sette meg ned i den forbanna tannlegestolen flere ganger. Det er litt sykt at selve fødselen er helt glemt, mens tannlegeskrekk sitter i meg som om det skulle ha vært i går. Og når det er sakt.. bulimi og tannlegeskrekk, er en jævlig dårlig kombo. Keep that in mind om du velger å stikke fingeren halsen. F*ckings kostbart er det også! Og i mitt tilfelle, som da tydeligvis ikke har de «typiske» skadene på tennene som bulimi fører med seg.. så får jeg helle ikke noe dekt. Det har klirret jævlig godt i kassa hos tannlegen de siste 6 årene for å si det sånn.. bare nå i juni hadde jeg 4 tannlegetimer som har koster tilsammen over 10 000,-. Det er helt latterlig at jeg ikke får noe dekt, men vi har tatt vare på kvitteringene, så det skal hvertfall søkes! Jeg er utrolig heldig som har foreldre som kan legge ut, og hjelpe meg i slike situasjoner.. for fy søren, hadde det ikke vært for de, så tror jeg ikke st jeg hadde hatt tenner igjen. For hvem faen som er i en slik situasjon, så syk og sykmeldt har muligheten til å betale slike regninger på regninger?? Ikke jeg hvertfall. 

Oh jiizes Christ, jeg blir så forbanna over dette systemet til tider… så det var godt å få luftet litt frustrasjon. 

Ellers da, så sover kidd’n som en stein, noen han har gjort siden 23:00 ish (Woop, Woop).Han har sovet natten gjennom de siste 4 dagene, så det ser ut som vi begynner å få inn et meget behagelig mønster. I skrivende stund (07:38), så ligger han fremdeles her og sover ved siden av meg i sofaen, noe som betyr at mor kan nyte sine to kopper kaffe i fred, samt skrive et nytt innlegg uten avbrytelser! #gold.


Nå skal sette han i bilsetet og dra på butikken, slik at jeg får kjøpt meg syltetøy! Kan ikke spise havregrøt uten vettu.. og jeg MÅ ha grøten min! 

Heinu!

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s