Ferdig 

Endelig ble jeg ferdig med den forbanna tanna! Nesten 2 måneder har det tatt å rotfylle den… jeg skjønner virkelig ikke hvordan det er mulig, men det driter jeg egentlig i akkurat nå. Jeg har sakt det før, og jeg sier det igjen; ikke kast opp maten din, for sluttsummen på tannlegeregningen er til å få hakeslepp av. – Og om ikke det å slite med bulimi i seg selv er jævlig nok på alle plan.. så gjør ikke akkurat tannpine og de kostnadene hos tannlegen livet noe lettere. 

Jeg kjente en enorm lettelse da tannlegen sa at vi var ferdig, og at neste time ikke blir før til sommeren når jeg blir innkalt til vanlig sjekk. Hallelujah praised the lord! kjenner jeg tannstellet mutt godt nok, så må jeg nok innom før den tid.. men det er låv til å håpe! 

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s