Kaffemys

Serriøst.. jeg har fått noe inn på øyet, som nekter å finne veien ut! Det klør og irriterer noe jævlig, og det ser nærmest ut som om jeg har fått en kjønnssykdom på øyet.. (guden vite hvordan det ville ha sett ut). Jeg klikker hvertfall snart, det er helt sikkert. 

1, 2, 3, 4, 5, 6,…. 


Så ble det endelig helg igjen da dere! Regnet pøser ned, og man kan endelig sitte inne hele dagen med god samvittighet. Jeg liker å tro det hvertfall. 

I dag har jeg og Maximilian hengt med onkel francis i noen timer. Vi dro ned til byen og spiste en sen lunsj ved solsiden, før vi tok en spaser tur gjennom Bakklandet og kjøpte oss kaffe. Vidunderbarnet mitt sov som vanlig som en stein i vogna si, og mor kunne heldigvis nyte byturen! 

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s