Tenke høyt

God morgen♡

Kaffekopp nummer 2 er godt plassert i hånda, og junior ligger rett ved siden av meg og tar sin faste «morning nap». Den ungen der har virkelig arvet sovehjertet av som far! Jeg er jo som en vampyr, så han har det hvertfall ikke etter meg. Jeg er styggsliten og trøtt, men det er ikke babyen min på 3 måneder som sliter meg ut… det er hodet mitt. Tankene, idéene, frustrasjonen, inspirasjonen, og spørsmålene.. det er det som sliter meg ut. Hodet går konstant på høygir, og jeg har virkelig ikke sjans til å roe ned. Jeg aner faktisk ikke hvordan man slappe av. Jeg prøver, men jeg eier ikke tålmodighet. Jo tettere timeplanen min er, jo lykkeligere blir jeg. Gale kjerring.

De mørke ringene under øynene mine bare vokser og vokser, men det å sette av tid til å sove midt på dagen.. det er ikke helt min greie. Thank good for concealer. Kanskje jeg lik så gjerne bare skal bytte ut brukernavnet Pernillalinn med Vampyren istede? Det synes jeg faktisk ikke var en så dum idé! Who knows.

Som sakt, hode kverner tanker til den store gullmedaljen, og jeg sitter her som et spørsmålstegn; skal jeg dele, eller ikke? Dette er min blogg, så i bunn og grunn kan jeg skrive nærmest hva jeg vil.. hvertfall så lenge det omhandler meg og mitt. Det er så ufattelig mye jeg kunne tenkt meg å fått ut, men samtidlig er jeg redd. Redd for at du som leser det jeg skriver, skal ta det til deg på en uheldig måte. Jeg er redd for å inspirere i en nagativ retning, hvis du skjønner.


Jeg har holdt kortene tett inntil brystet i veldig lang tid når det gjelder spiseproblematikken og min psykiske helse,  men nå holder hodet mitt på å eksplodere..og jeg kjenner virkelig på behovet for å sette ord på tankene og følelsene mine igjen. Det er jo egentlig derfor jeg har en blogg også..

Jeg er ikke interessert i å legge et lokk på det som er vanskelig, å kun skrive om det positive.. og det er grunnen til at jeg nesten kun har delt bilder her inne den siste tiden. Jeg gidder ikke å skrive overfladiske om hvilken sminke jeg bruker, hvor mye jeg trener, hva jeg spiser, og hvor lykkelig jeg er.. når jeg ikke er det. Jeg liker at ting er ekte, for livet er ikke enkelt. Ikke for noen. Så hvorfor late som? Du får det ikke noe bedre av dn grunn. Misforstå meg rett; jeg er lykkeligere enn på lenge.. men alle har sine kamper de kjemper, det er bare ikke alltid like lett å forstå det.. etter som slike ting ofte er vanskelig å snakke om. Ingen vil jo være noe dårligere enn andre.


Jeg skal prøve å skrive og dele litt mer, i håp om at det vil gjøre ting litt enklere. Jeg har aldri hatt en intensjon om å motivere andre til å ta den snarveien som jeg gjorde for 6 år siden. Det eneste jeg ønsker er å få luftet mine tanker, samtidlig som jeg vil skremme andre fra å gå i den samme fella kun får å bli tynn ( hva faen det nå enn er.. for man blir aldri tynn nok uansett.)

Bla, bla, bla… jeg aner ikke hvor mange ganger jeg repetere meg selv i alle innleggene mine, og hele tiden prøver å undskylde meg. Uansett hva jeg gjør, så blir det feil for noen, og helt innafor for andre. Alle har en mening, og ikke alle er enige.. sånn er det bare, og det må jeg nå begynne å lære meg. Jeg har også mine meninger, og jeg er ofte uenig i det andre poster bilder av eller skriver om. Ta for eksempel fitness generelt.. i mine øyne er det en enveis billett inn i et spiseforstyrret helvette, og en livfstil som overhodet ikke er sunn. Jeg kjenner det koker inni meg bare jeg begynner å skrive om det.. fordi jeg vet hvordan det kan fucke med hodet til enkelte, derfor velger jeg å holde kjeft. Poenget mitt er at jeg er helt uenig i det, og da tar jeg beviste et valg om å holde avstand. Om du blir trigget av det jeg skriver, så håper jeg du også tenker deg om fire ganger før du leser bloggen min.. jeg skriver for min egen del, men jeg er åpen om det for å vise andre i samme situasjon at h*n ikke er alene.

Ærlighet varer lengst, ikke sant?

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s