Tirsdag

Dagen flyr virkelig bare forbi. Alt går i ett, og før man vet ordet av det, så er det jaggu meg helg igjen. Det er litt godt, men samtidlig veldig stressende med tanke på barnedåp, jul, og julegaver. Barnedåpen er under en måned unna, og vi har enda ikke fått sendt ut innbydelsene.. drit bra. Satser på å få gjort det i løper av uka. Rettere sakt, vi MÅ få gjort det i løpe av uka. Og kjenner jeg oss rett, så sitter vi vell kvelden før og ordner med bordpynt og navnelapper. That’s how we roll.
I skrivende stund, så ligger jeg i senga og holder på å sovne.. noe jeg alltid gjør når jeg skriver et blogginnlegg. Jeg har så mye på hjertet jeg vil få skrevet ned, men det tar så forbanna lang tid at jeg ofte bare krysser ut alt i stede.. det frister så sinnsykt å begynne å videoblogge, men det er veldig, veldig ut av min komfortsone! Jeg har kommet til et punkt her hvor jeg prøver å drite i hva andre synes, og mener om det jeg gjør.. men det er ikke alltid like lett. Jeg ønsker å gjøre de tingene som føles best ut for meg, men jeg må da lære meg å sett opp en vegg som blokkerer ut de negative, samtidlig som jeg må lære meg at andre også har sine meninger om ting. Du kan tro jeg har mange «pep talks» med meg selv om dagen akkurat dette her! På lik linje som jeg har mine meninger, har også andre det.. og man kan ikke alltid være enig. Så vi får de! Kanskje jeg greier å gro litt baller til slutt. 


Ellers da, så går dagene i bleieskift, soving, grining, gulping, avslapping, trening, og matlaging. Og mer har jeg dessverre ikke energi til å skrive mer om.. for nå tar gjespen overhånd! 


Natta! – sa ei sliten og trøtt mor før klokken 19:30 en tirsdag kveld. 

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s