Torsdag 

Jeg lå å tøyde ut på en yogamatte i dag før jeg begynte på styrketreningen, og da fikk jeg plutselig øye på leggene mine du gitt.. her var det ingen tvil om at jeg vært i et forhold i 3 år, fylt 24 år, blitt mamma, og har begynt å gitt litt mer faen. Det så jo ut som om jeg hadde begynt å spart for å gro pels til vinteren! 

Spørs om jeg fant fram barber høvelen da jeg kom hjem, si! 


Akkurat nå, så skulle jeg veldig gjerne tenkt meg en meget sterk kaffe, men lille gull har endelig sovnet… i fanget mitt. Om jeg bare så begynner å bevege meg litt, så begynne han å vri seg, samtidlig som han grynter som en liten gris. Derfor har jeg ikke noe annet valg enn å sitte muse stille.. 

I litt over 2 måner, så har han sovne hele natten gjennom.. men nå har han funnet ut at – DET er jeg ferdig meg. I løpet av den siste uken, så har han våknet hvertfall 2 ganger hver natt, og det merker jeg veldig på meg selv. Jeg blir ekstremt trøtt utover formiddagen, jeg gjesper 24/7, og ringene under øynene mine… ja, de lever sitt eget liv! Thank good for concealer and coffee.


Slenger med et bilde av lunsjen min i dag, bare fordi jeg ikke har noen andre relevante bilder å poste atm. Herregud.. spørr om det ble krise i heimen da jeg kom hjem i dag og oppdaget at vi nesten var tomme for havregryn da! Omg. Overlevde ved å pakke skåla fult med nøtter, peanøttsmør, cottage cheese og syltetøy. Puh..

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s