Sliten småbarnsmor 

Nå vet jeg hvordan slitene småbarnsmødre har det.. for nå er jeg blitt en av dem selv! I 2 måneder så har Maximilian sovet hele natten gjennom.. men det er nå historie. Ringene under øynene blir bare dypere og dypere, lunta er kortere, og gjespene får nesten kjeven ut av ledd. Det er utrolig slitsomt, men jeg trøster meg med at vi hvertfall har fått 2 måneder med søvn! Og det er de som har det mye verre.. så jeg skal fortsatt ikke klage. Det hjelper jo også veldig på at han er blid som ei sol hver gang han våkner da, det gjør morgenrutinene litt lettere. 


Det konsumeres en god del kaffe i disse dager, men det føler jeg er helt innafor når man må starte dagen mellom klokken 04:00- 06:00. Ammingen begynner å gå mot slutten også, så det gjør liksom ikke så mye at koffeininntaket har økt. Det utrolig trist at jeg ikke har noe mer melk å gi, men samtidlig så orker jeg ikke å bruke noe tid å energi på akkurat det. Vi er forskjellige, og det er puppene og melkeproduksjonen også! Maximilian fikk hvertfall morsmelk de to første månedene, og det må jeg si meg fornøyd med. Det hjelper hvertfall ikke å klandre seg selv.. for dette er naturen. Det er patetisk at kvinner kjenner på følelsen av å mislykkes fordi de ikke får til å gi barna sine morsmelk.. for det er ikke noe en selv kan noe for, og i likhet med så ufattelig my annet, så er det ikke en selvfølge å kunne amme. 

Du er en bra nok mor selv om du ikke er ei melkeku! Det har da blitt folk av de som er oppvokst på morsmelkerstatning også.


Slapp av rundt alt som har med amming å gjøre, barnet ditt har det mest sannsynlig helt fint. #supermammauansett 

Nå har gullet sovnet, så da skal mor også ta seg en liten power nap før vi (jeg) drar på trening. 

Ha en fin dag!

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s