Mørket

Det er så utrolig vakkert, og det er så utrolig inspirerende. Det høres kanskje litt rart ut, men mørket gjør meg lykkelig. Jeg skriver, tegner, og tenker best i motgang. Jeg blir mye mer kreativ, og på en måte, så finner jeg meg selv litt. Den kunsteriske og kreative jenta som jeg egentlig er. Den jenta som hører på Marilyn Manson før hun sovner, og den jenta som trives best når regnet pisker mot rutene. Jeg finner en indre ro i mørket, en ro som motiverer og inspirerer meg. Det høres kanskje litt vell sært ut, men det er sånn jeg er, og alltid har vært. Farger gjør meg stressa.

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s