Søvnmangel

Det finnes ikke en bedre følelse, enn når ens eget barn sovner i armene på en. Tryggheten barnet kjenner, og tilliten barnet så gir.. sprenger kjærlighetsbarometerer.

Maximilian er inn i en periode nå hvor han sover svært dårlig, og han hyler mye i søvne. Det blir for min del veldig lite sammenhengende søvn, og det merkes på kropp og sjel. Men det handler ikke om meg lengre, det handler om barnet mitt som jeg er mer en villig til å dø for, og som jeg vokter med livet mitt. Det eneste jeg ønsker, er at han skal føle seg trygg, og elsket. Meg selv kan jeg tenke på når han er trygt i seng med en full mage, og en ren bleie. Heldigvis, så har vi også utrolig mange rundt oss som stiller opp.m, og hjelper til. Jeg, og vi.. nei, vi lider overhodet ingen nød. Men, jeg skal ærlig innrømme at det blir tungt i lenden når søvnen uteblir, og ungen hyler.. og det er dager hvor jeg egentlig bare bil smelle hoder i murveggen.

Det er tungt å være småbarnsforelder.. og ære, være alle alene mødre og fedre der ute. Amen, sier jeg bare. Dere er helter!

Det er tungt å ha barn, men alt slitet blir fort glemt i det ens eget barn sovner i hendene på en.

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s