Stikk

I sist innlegg, så var jeg overlykkelig over at kjære Tante rød tok turen innom, og jeg fikk bekreftet at jeg enda har kroppen min for met selv. Men nå… nå kan du til helvette ta å pakke den jævla kofferten din og stikke. Kviser, humørsvingninger, oppblåst mage, og en appetitt på størrelse med en gravid elefant.. i dag har jeg slukt to brett med hjemmelaget knekkebrød liksom.. og for meg som sliter veldig med mitt eget hode når jeg trykker i meg mer enn hva jeg har «låv» til.. ja da blir det utrolig vanskelig å være meg i min egen kropp. Skyldfølelsen gnager, og det eneste jeg vil er å kvitte meg med det.. men det skal jeg ikke. Jeg skal greie å stå i det, og jeg skal få det til denne gangen. Jeg har holdt meg i snart 10 dager, så ikke faen om mensen skal få vippe meg av pinnen denne gangen også. Denne følelsen er så jævlig, og trangen til å straffe meg selv, er enda jævligere. Men jeg skal få det til, og jeg vet hvor god den følelsen vil være om jeg kommer meg helskinnet gjennom denne helvetesuka.. for det er den som har knekt meg hver gang de siste 5 månedene.

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s