Jeg trenger flere timer i døgnet

I dag har det seriøst gått i ett fra morgen til kveld. Det er godt med slike dager, men det er ikke til å skyve under en stol at det kan bli litt vell mye til tider. Iallfall når nattesøvnen er så fraværende. Men når det er sakt, så har jeg egentlig bare meg selv å takke… på en måte. Men jeg synes det er bedre å være konstant opptatt, fremfor å bare være hjemme, bak husets fire vegger hele dagen..?

Tja, før jeg rakk å begynne på neste setning, så var jeg i drømmeland.. sliten sa du? Eeeh ja.

Fortsetter bare på samme innlegg, ettersom det ble rimelig kort.. Heh, for jeg trenger jo fortsatt flere timer i døgnet!

Planen var egentlig å dra på trening, men jeg kjenner kroppen trenger litt ekstra ro denne morgenen. Satser på at noe vil sitte barnevakt i kveld istede, så mor og far kan dra å trene da. Det kjipe er at man må avbooke barnepassen på 3t 6 timer før….. så føler jeg nå betaler 50,- for å slappe av. Jæjæ, må være låv engang i blant si.

Planen videre i dag er iallfall å dra ned til byen for å møte ei venninne å ta en kaffe (eller 4). Jeg skal selvfølgelig ta med meg Maximilian, noe jeg er meeeeeget spent på. Da han var enda mindre, så dro vi ofte til byen.. mens nå prøver jeg å unngå det så godt det lar seg gjøre. Han er jo en durasell kanin uten like, så det å skulle sitte i ro på fanget, eller sove i vogna mens den står i ro… er svært lite interessant. Haha, jeg har gruet meg i en uke til dette, men jeg må bare få testet om det faktisk kan gå bra! Han er jo også svært nysgjerrig, så det å komme seg litt ut kan faktisk bli en fin opplevelse. Krysser fingrene. Å ja, som om ikke det var nok… så har jeg tenkt å tatt bussen nedover. Ut av komfortsonen sa du?? Buss har jeg tatt en gang tidligere, men da var han bare 5 uker, og sov nærmest hele tiden.

So Good luck to myself!

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s