Kaffe

Den beste tia på døgnet, er når fatter kommer hjem, og mutter får sitte alene på do. Noe jeg gjør akkurat nå. Jeg sitter mutters alene på do og skriver.

Endelig er det helg. Denne fredagen har jeg ventet lenge på.. altså, 5 dager. Men det føles dobbelt så lenge ettersom jeg nærmest ikke sover om natta, og dagene går egentlig bare inn i hverandre. Såååå i morgen tidlig skal jeg endelig få sove litt ekstra, for da er det fattern sin tur til å være våken med junior fra tiiiidlig morgen. Sist helg sine festligheter, med topp stemning fram til 07:00 på morgenkvisten, og en febersyk baby når jeg kom hjem på kvelden (som i tillegg fikk sin første tann den helgen) var en meget dårlig kombo! Jeg har vært på etterskudd nesten en hel uke, så dettane skal bli digg!

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s