Ta vare på seg selv

Leiligheten ser ut som et bomba h* hus, kid’n sover endelig, vaskemaskina har streika, kjøleskapet er tomt.. og her sitter jeg i mørket på do, og skriver. Igjen.

Jeg får nærmest angstanfall over hvor rotete det er rundt meg akkurat nå, men samtidlig så er jeg så forbanna trøtt og sliten,.. at jeg ikke kunne brydd meg mindre (jeg prøver hvertfall å late som jeg ikke bryr meg, for egentlig kveles jeg). Jeg burde utbytte det at Max sover, med å sove selv akkurat nå, men jeg er virkelig elendig på å slappe av. Jeg må liksom gjøre noe heeeeeele tiden. Ofte så bruker jeg dobbelt så lang tid på å tenke på alt jeg burde gjøre, i stede for å bruke den tia jeg har på å faktisk gjøre noe. Og det igjen skaper enda mer hodebry.. for da blir jeg bare enda mer frustrert over meg selv over at jeg ikke får gjort noe. Herregud, Kålhode.

Jaja, jeg har hvertfall fått trent i dag da. Høres kanskje helt mongo ut, men for meg er trening avslapping. Mental avslapping. Jeg får brukt frustrasjonen min (ja, det blir mye frustrasjon som mamma og kjæreste) på noe positivt, meeeen best av alt… heh… 2 timer med «gratis» barnevakt. WIN WIN spør du meg. Jeg er heldigvis ikke sånn at jeg savner Max hele tiden når han ikke er hos meg. Jeg vet han har det bra, han er utrolig sosial, og han elsker å være med andre mennesker. Derfor kan jeg nyte tiden jeg får for meg selv, og heller samle energi til jeg henter han. Han er livet mitt, og jeg elsker han over alt på jord, men selv om man er blitt forelder.. så kan man ikke glemme å ta vare på seg selv og eventuelt det parforholdet man er i. Selvfølgelig så komme man ikke i første rekke, men personlig så mener jeg at man burde ta imot all den hjelpa man kan få om venner og familie tilbyr seg det. Min filosofi er; For at Maximilian skal ha det bra, så må jeg også ha det bra. Og med tanke på historien min… så er det enda viktigere.

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s