På egenhånd

Mandag, ukas beste dag etter mening. Ny uke, nye muligheter… hilsen tvangstankejenta93. Har det gått til helvetet på onsdag, ja så greier jeg ikke å gjøre noe med det før på mandag. Tragisk? Ja. Frustrerende? Definitivt.

Når det er sakt, så har det blitt mye bedre (eller, det har vell kanskje med at jeg generelt har blitt friskere også), men endel sitter igjen enda. Akkurat nå, så tar jeg dag for dag, og i skrivende stund, så har jeg holdt meg i 12 dager. Woop Woop. Siden 2. Januar har jeg hatt 3 tilbakefall.. og det sier jeg meg svært fornøyd med, med tanke på hvor ille spiseforstyrrelsen faktisk har vært. Denne gangen orker jeg rett og slett ikke å ha noen forventninger til meg selv, men lever alltid med håpet at det aldri skal skje igjen. Jeg gir egentlig blanke faen, skal jeg være ærlig. Jeg har bedt så utallige mange ganger om hjelp nå, men blir ikke tatt på alvor når jeg selv kryper til korset. Måten jeg har blitt behandlet av lege og poliklinikk de siste 2 årene er forkastelig.. så fra meg får de fingeren. Man er tydeligvis ikke syk nok når man ber om hjelp selv, og er over 60 kg. Fy faen.. jeg kjenner det koker i meg bare jeg skriver og setter ord på denne dritten.

Så nei, disse folka gidder jeg ikke lengre. Jeg skal få til dette selv, med familie, venner , og fremtiden som motivasjon! Og helt uten de jævla medikamentene de skal pakka i meg for å gjøre problemene mine, lettere for seg selv.

Sikkert halvparten av dere som leser dette skjønner nok ingenting, så jeg skal se om jeg gidder å rable ned noen ord (eller en bok) om årene før jeg ble mamma. Akkurat nå så er jeg bare trøtt og slitent. Jeg er generelt inne i en tung periode, så jeg har lite lyst til å rippe opp i fortiden å gi meg selv enda mer hodebry… men det kommer!

Natta.

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s