Psyko- ish

På mandag, så trodde jeg det var tirsdag. På tirsdag, trodde jeg det var onsdag. På onsdag trodde jeg det var torsdag.. og i dag har jeg vært bombe sikker på at det har vært fredag… hjalp ikke akkurat noe mindre på fredagsfølelsen å spise taco til middag.

I dag har jeg vert i et møte med en psykolog gjennom helsestasjon, og rippet opp i heeeeele sykdomshistorien min.. fy søren så fjernt det er den dag i dag! Noe som i og for seg er veldig bra, da det er et tydelig tegn på at jeg har kommet langt. Jeg har rett og slett blitt voksen, og jeg har blitt mamma. Jeg er på langt nær frisk, men jeg er ufattelig mye bedre enn hva jeg var for godt 7 år siden. Handlingen, tankegangen, og alt det der, er helt annerledes. Nå er det ikke for å bli tynn lengre. – for er jeg så uheldig å ha et tilbakefall i disse dager, så er det fordi noe er vanskelig, kjedsomhet, eller rett og slett bare fordi jeg har jævlig lyst på noe godt.

Bla, bla, bla.. det går mye bedre med andre ord, og jeg har hatt 4 små (noen timer på kveldstid) tilbakefall siden jul. Jeg orker ikke å gi meg selv hjuling av den grunn, for jeg vet at det ikke vil gjøre situasjonen lettere. Jeg er bevist, og jeg har til nå hatt godt kontroll.

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s