God morgen

Etter to netter med kun en oppvåkning på junior, så hadde det kanskje vært litt for godt til å være sant om det skulle ha vedvare… kan jo ikke bli altfor bortskjemte si. I natt har jeg sikkert vært våken hver time, og når det er sakt, så har ikke klokken passert 06:00 enda heller. Akkurat i dag kjenner jeg det hadde vært godt med noen timer ekstra på øyen.. men vi skal til byen (fml, har gruet meg i 1 måned) for å spis frokost med ei venninne. Klokken 09:30, så da er det bare å begynne å ordne seg snart, for det tar så ekstreeeemt lang tid å komme seg ut døra med en baby på slep.

Tror jeg skal prøve å få noen minutter på øyet før vi skal kjøre fattern på jobb, så vi skrives senere!

Adios.

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s