Søndag

Selv dagen der på, så er mammavekkeklokka stilt inn på 06:00.. det spiller liksom ingen rolle om jeg legger meg 09:00 eller 02:00, fordi jeg våkner av meg selv rundt 06:00 uansett. (..) Heldigvis greide jeg å lukke øynene igjen, så jeg hvertfall fikk noen timer til med skjønnhetssøvn!

Planen i går var at vi skulle få unnagjort en hel haug med ting som vi eller ikke har fått tid til, men selvfølgelig skulle Max ta tidenes Tornerose dupp.. så vi fikk liksom bare gjort en brøkdel av det som var planen. Jaja, fikk hvertfall kjøpt ei lampe over kjøkkenbordet, klipt håret på gubben, og spist en kjip lunsj på Subway :-). Herrlighet, jeg var jo mye mer stressa over denne klippen enn hovedpersonen selv.. vi har jo snakket om dette lenge, ettersom jeg er driiita lei av tette sluk, og av at Max er full av hår etter å ha kravlet over gulvet.. men når det nå faktisk ble mer enn bare snakk, haha, så var det litt mer stress! Det har jo vært 2,5 år med sparing, så det er ikke bare, bare. Men det ble utrolig bra, og jeg ble nesten forelska på nytt ;-). Det ble klissete du gitt…

I skrivende stund på sitter jeg på badegulvet å skriver (noe jeg nesten alltid gjør). Jeg har sittet her i typ 45 minutter nå, så jeg må kanskje gå ut til gutta igjen.

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s