Bokstavligtalt ei skitpåske

Påska går mot slutten, og jeg kan vell trygt si at den ikke ble så avslappende og idyllisk som jeg hadde sett for meg på forhånd..

Vi startet påskeferien med at Max spydde ned hele baksetet på vei til hytta.. og fra da av gikk det bare nedover en vei egentlig. Vi var hos legen like før vi dro, men fikk bare beskjed om å gi han Paracet, å la det gå over av se selv.

Det ble lange dager innendørs med syk, og rastløs baby, samt våkne netter med oppkast og skit oppover ryggen :-). Mye arbeid, lite søvn, trasige netter, og mye frustrasjon… og det er ikke til å legge skjul på at her spurte jeg meg selv flere ganger; hva faen har vi gjort??. Man føler seg hjelpesløs og udugelig som forelder, når ungen bare gråter og gråter. Det eneste man vil er jo at de skal ha det bra.. men ingenting er nok, og følelsen av å ikke strekke til, er lite hyggelig. På onsdagskvelden kom mamma, pappa, og størstebroren min utover, så da ble det alle fall litt avlasting.. problemet for min del da var at det ble så mange mennesker på en plass med hver sine meninger, og det litt for mye for meg. Styggsliten som jeg var, så ville jeg bare hjem å ta hånd om Max på egenhånd i vante omgivelser, uten å føle at vi var i veien. Vi pakket derfor sammen etter middagen, og kjørte hjem sent på torsdagskvelden.

Maximilian ble jo selvfølgelig mye bedre bare i løpet av fredagen, så da dro vi hele gjengen (mor, far, og barn) ned til byen for å spise lunsj med storebroren min. Kaffe ble det selvfølgelig også med hipster onkel Oslo!

Ellers har vi ikke gjort stort annet enn en liten tur til Storlien på lørdag, og et koselig besøk hos ei venninne og den lille, fine familien hennes på søndag.

Påska ble ikke helt som forventet, men heeey.. det kommer flere! Snart går junior, så da blir det fart framover.

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s