På gråten av lettelse

Holy guacamole.. nå er jeg så lykkelig at jeg egentlig bare vil gråte! For første gang, i løpet av Maximilian sitt 8 måneder og 18 dager lage liv, så har han spist opp ALL GRØTEN jeg laget til frokost! Han har heller ikke kastet opp på 3 dager *bank i bordet*, så nå begynner jeg endelig å se et lite lysglimt i enden av tunnelen på denne berg og dalbanen som småbarnsforelder. Han er mer våken om natta nå, enn noen gang tidligere.. men det i tillegg til at han begynner å spise som en hest, er vell et klart tegn på at han er redan for mer mat! Så tenk da… om han nå begynner å spise mer fast føde, og ikke bare melk.. kanskje han også begynner å sove natten igjennom! Iiiiiik! Krysser fingrene, og gråter noen gledestårer av lettelse. Jepp, jeg er mamma.. og du som leser dette vil nok forstå hvor mye noe sånt betyr, når du selv blir mamma eller pappa!

Når det gjelder oppkasten, så skyldes ikke det at han har vært syk, men det er noe vi har slitt med siden han ble født.. og nei, her snakker vi ikke gulp, her snakker vi hele flaska i retur! Dette skyldes høyst sannsynlig at lukkemuskelen ikke har vært helt utviklet, men det kan nå virke som det begynner å gå seg til. Vi har bare kunnet gitt han litt og litt mat av gangen, for eller har det kommet i retur.. men nå har han fått et shitt load av mat i det siste, og ingenting har kommet opp! Woop Woop. Tror jeg må feire med en kopp kaffe etterpå. Herrlighet.. begynt jo nesten å lure på om han var arvelig belastet med bulimi.. ( chill out, jeg også vet at det ikke er mulig), og at grunnen til at han er så lykkelig er fordi jeg gikk på høyeste dose antidepressiva før jeg fant ut at jeg var gravid. Stakkars liten, fått all dritten min gjennom navlestrengen og morsmelka si! Litt galgenhumor må vær låv… satser på at folk snart slutter å ta meg så jævlig seriøs.

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s