Trenger stillhet

Jeg elsker når jeg poster innlegg som gir nada mening… sånn som det siste. Jeg er en sånn person som må ha det helt stille rundt meg om jeg skal greie å konsentrere meg, noe jeg trenger for å skrive, eller tegne.. og jeg trenger tid, helst ubegrenset.. så da sier vell det seg selv at det blir lite tide og rom for blogging i hverdagen min slik som den ser ut nå. Baby24/7. Jeg greier liksom ikke å begynne på et innlegg, for så å legge et i fra meg en liten stund, og så ta det opp igjen. Alt på skje på engang, om det i det hele tatt ska gjennomføres. Nei det skal ikke være enkelt si! Til poenget mitt da hvertfall; den eneste tiden på døgnet jeg stort sett har kunne meg selv å tenke på, er ved leggetid når gutta sover søtt.. problemet da er at jeg også er stupings trøtt, og jeg blir enda trøttere av å skrive. Slik som nå.. *gjesper*.

Tror jeg skal begynne å skrive meg en plan dag for dag fremover, slik at jeg kanskje kan få gjort unna litt. Du skjønner.. jeg er ei dame, så hodet mitt går konstant på høygir. Problemet med det for meg, er at jeg tenker alt for mye, men får ikke gjort en dritt av det jeg tenker på.

Nei, bla bla bla.. når er jeg trøtt igjen, så nå runder jeg av nok et meningsløst innlegg som innholdet alt for mye «så», «….», «og» ….. du skjønner .. natta…..

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s