Rød

Det går evigheter mellom hver gang jeg skriver noe her inne.. eller, rettelse; det går en måned mellom hver gang. For nå begynner jeg å se et mønster på denne blogginga mi, her jeg i skrivende stund sitter på do og prøver å strekke meg etter tampongene …… sååå ja, det begynner å bli en gjenganger at jeg blogger når jeg har mensen, og når jeg sitter på doskåla. Mye på hjertet i løpet av denne røde uka da vettu. Kviser, ryggsmerter, oppblåsthet, kort lunte, og magesmerter.. kanskje ikke så rart at humøret ikke er på topp si! Takk Gud for at vi kan sminke oss hevrtfall.

For en huuuuud… ! Trøster meg med at det ikke er permanent. Ofte klikker jeg meg inn på YouTube å ser sminkevideoer av jenter som VIRKELIG har problemer med huden.. for da innser jeg hvor heldig jeg egentlig er. Sett bort i fra den røde flekken på kinnet med en hvit flekk i.. det området går aldri bort. Jaja… jeg har hvertfall to bein å gå på, en nese å lukte med, og går på hodet som vokser å gror. So stfu.

Hvem trenger en lenestol, når men har en mamma? Ikke Maximilian hvertfall.

Nei, nå er det natta her i heimen. En ny uke står for tur, og den skal bli utrolig spennende og innholdsrik! Jeg har nemlig fått meg jobb, og på tirsdag så har jeg min aller første arbeidsdag! Crazy melonas.. 2 år siden sist. #lykkeligjente93

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s