God morgen

Sjå på hen.. to innlegg rett etter hverandre! På tide å ta tak i nyttårsforsettet om å blogge oftere liksom. Bedre sent enn aldri.

Hvorfor har det seg sånn, at hver gang Max sover godt.. så får ikke jeg sove? Det er så sykt irriterende. Jeg er også så vandt til at han våkner opp flere ganger i løpet av kvelden før vi legger oss, så når han faktisk sover.. går jeg inn til han for å se om han har puls sikkert 10 ganger.. hønemora tikker inn kan man si. En annen ting som er litt funny, er hvor tomt og kjedelig det blir her når vi endelig har fått han i seng for kvelden. Dagene går jo rundt Max, så om vi ikke har noe spesielt på planen.. kommer rastløsheten. Men på dagtid så er det mer sånn: MEM SOV NÅ DA FOR FAEN! :))

Vi akkurat kjørt Thomas på jobb, så Max ligger å sove… nei der våknet han gitt. Snakk om sola. Skulle skrive at jeg sårt trenger en kopp kaffe, men at det ikke var mulig ettersom han sov, fordi kaffemaskina bråker som et uvær… men nå blir det kaffe på a mor allikevel!

Herregud, nå sitter jeg på do å skriver igjen… skrivesperre letter på skåla! Men nå er det på tide å piffe opp pizzatryne å få i seg en kopp kaffe. Vi skal på helsestasjonen om en time, og etter det, så skal vi endelig dra å hilse på det nye familiemedlemmet! Altså dem nye tremenningen til Max.

Kommentarer

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s